Rauman Kylmärakenne Oy

Kylmäalan ammattilainen

 
 

Etsimme joukkoomme kylmäalan ammattilaista huoltamaan, korjaamaan ja asentamaan erilaisia kylmälaitteita ja lämpöpumppuja.

Kylmälaiteasentajana hallitset kylmä- ja jäähdytyslaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Kylmälaitetyöt koostuvat pääasiassa kiinteistön, teollisuuden ja kaupan huolto-, asennus- ja korjaustöistä. Hakijalta edellytämme kylmäalan tuntemusta ja vähintään alle 3 kg kylmäainelupia. Kyseessä on vakituinen kokopäivätyö.

Edellytämme soveltuvaa ammattitutkintoa ja työkokemusta alalta, etenkin teollisuuden jäähdytyskoneista tai kaupan kylmälaitteista. Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitset kykyä työskennellä itsenäisesti kentällä, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiuksia sekä ajokorttia. Sinulla on vahva työmoraali ja halu tuottaa asiakkaallemme parasta mahdollista palvelua. Katsomme eduksi lvi-alan tai sähköalan pohjakoulutuksen.

Tarjoamme hakijalle mielenkiintoisen monipuolisen liikkuvan työn ja mahdollisuuden työllistyä vakituiseen työsuhteeseen nopeasti.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan avointa paikkaa heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lähetä hakemuksesi osoitteeseen myynti@kylmarakenne.fi


Työkokemus: 1-5 vuotta

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Työaika: kokoaikatyö

Työn kesto: yli 12 kuukautta


Yhteystiedot:

Rauman Kylmärakenne Oy

Teemu Leikkainen teemu.leikkainen@kylmarakenne.fi

Teerentarhantie 8 A

26510 RAUMA

Kylmälaiteasentaja

© 2018. All Rights Reserved.
Designed by Rauman Kylmärakenne Oy
Puh. 02-8227333        Teerentarhantie 8 A
Fax. 02-8211657        26510 Rauma